formats

Draga djeco,

pridružite nam se u nedjelju popodne 18. svibnja, na proslavi 20. rođendana Muzeja grada Rijeke i na završnoj radionici za učenike osnovnih škola naziva  BEZ(VEZE)! Družit ćemo se, stvarati, igrati i učiti, ali na zabavan način – obećajemo! 

 

Dragi roditelji i nastavnici,

19. muzejska edukativna akcija (BEZ)VEZE odvijala se u Muzeju grada Rijeke u obliku edukativno-kreativnih radionica naziva Riječka industrijska priča (RIP), u sklopu istoimene izložbe. U radionici su sudjelovala 164 učenika iz više riječkih osnovnih škola. Mlade sudionike željelo se na kreativan i zanimljiv način upoznati s industrijskom baštinom grada u kojem žive, potičući ih na uspostavljanje odnosa ili veza između riječke industrije nekad i danas.

Prigodnom radionicom 18. svibnja, od 16 do 17.30 sati, u Muzeju će se obilježiti Međunarodni dan muzeja, dvadeseti rođendan Muzeja grada Rijeke i završetak Edukativne akcije (BEZ)VEZE. Program će se sastojati od rada u paru, samostalnog istraživanja i kreativnog rada na temu industrijske baštine te programa iznenađenja.

Ulaz je slobodan. Sudjelovati mogu svi učenici osnovnoškolskog uzrasta, odnosno oni koji u radionici još nisu sudjelovali i oni koji jesu, budući da program neće biti isti.

vrijeme održavanja: 18. svibnja 2014. od 16 do 17.30

voditeljica: Deborah Pustišek, kustos

Za dodatne informacije možete se obratiti na: 051 336 711; 051 351 092; info@muzej-rijeka.hr.; deborah.pustisek@muzej-rijeka.hr.